Arsenal slo tilbake

9. Premium-merket Fotballdrakter, som fullt ut frigjør spenningen som folk trenger i trening, er mer behagelig og behagelig å trene.

Arsenal slo tilbake


Arsenal hadde en deilig, komfortabel 3–0-ledelse fra bortemøtet med Östersund i Europaligaens 16.-delsfinale. To mål på to minutter av Hosam Aiesh og Ken Sema sikret gjestene Fotballdrakter en historisk seier.

Varsellampene blinket i god stund før Östersunds sjokkminutter. Gjestene var fryktløse fra start, sto høyt og presset Arsenal til å gjøre feil. De viste tidlig farlig slagkraft på kontringer, og spesielt Ken Sema var het på Östersunds venstreside. 24-åringen satte flere ganger erfarne Héctor Bellerín på prøve.

Det er et eventyr som er helt uvirkelig. Og dette gjør de utenfor sesong. Det er en helt utrolig prestasjon. Dette må være en voldsom inspirasjon for norsk Draktsett Fotball og norske lag. Östersund har en omsetning som tlisvarer litt over midten av norsk eliteserie, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb under Europaliga-sendingen på Eurosport Norge.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






نویسنده : skyfootball
تاریخ : شنبه 5 اسفند 1396
زمان : 7:5


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.